Aldatu edo bertan behera utzi Google Drive biltegiratze planak

Google Drive-ren biltegiratze plan bat erosi ondoren, beste plan bat aukeratu dezakezu edo 15 GB-ko doako biltegira itzuli.

Utzi edo murriztu biltegiratze-plan bat

Google Drive biltegiratze planak ez dira itzulgarriak, baina zure plana bertan behera utzi dezakezu, beraz, ez da automatikoki berrituko. Ezeztatzeko edo murrizteko:

Utzi biltegiratzea zure laneko edo eskolako kontuetarako

Biltegiratzea erosi baduzu, zure G Suite kontuaz gain, harpidetza bertan behera utzi dezakezu  https://play.google.com/store/account helbidean .

Araztu planoa

  1. Joan www.google.com/settings/storage helbidera .
  2. Egin klik nahi duzun planoko tarifan.
  3. Egin klik  Harpidetu.
  4. Berrespen-mezu elektroniko bat jasoko duzu. Zure planaren hurrengo hilaren hasieran, planak bertan behera utziko edo murriztu egingo dira.

Utzi zure plana

  1. Joan www.google.com/settings/storage helbidera .
  2. Uneko planaren azpian, sakatu Cancel plan .
 

Baliogabetutako planak ez dira itzulgarriak eta ezin dira Google kontu batetik bestera transferitu.

Zure ordainketa informazioa edonoiz alda dezakezu .

Biltegiratze-ordainketa debekatu bada, ordainketa-informazioa eguneratu beharko duzu:

  1. Hasi saioa ordainketak.google.com helbidera .
  2. Egin klik  Ordainketa moduak .
  3. Eguneratu zure ordainketa informazioa:
    • Ordaindu txartelarekin beste fitxategi batean.
    • Eguneratu uneko txartelaren fakturazio helbidea edo iraungitze data.
    • Gehitu kreditu-txartela.

Google Drive-rekin harpidetuta 2014ko otsailean baino lehen, prezio hobeak jasotzeko eskubidea izango duzu. Konparatu zure tarifa uneko planekin.

Zure plana aldatzeko, joan www.google.com/settings/storage helbidera .

Mantendu zure plan zaharra

Zure plan zaharra jarraitzeko:

  • Mantendu zure kontua aktiboa.
  • Mantendu zure ordainketa informazioa uneko.
  • Ez egokitu uneko planoa.

Zure plana aldatu edo zure kreditu txartela baztertzen baduzu, uneko planetatik aukeratuko zaizu. Zure plan zaharra utzi ondoren, ezin izango duzu atzera egin.

Last modified: Tuesday, 5 December 2017, 11:25 AM