Erosketa, baliogabetze eta itzulketa politikak

Berritze automatikoak

Lehenespenez, zure biltegiratze erosketa automatikoki berrituko da harpidedunaren amaieran. Zure harpidetzaren edozein unetan biltegiratze-plan handiago batera dezakezu Biltegiratze maila berria berritu egingo da berehala, eta kreditu-txartela kobratuko duzunean kobratuko zaizu.

Biltegiratze-harpidetza erosi baduzu prezioen plan zaharraren azpian, harpidetza berritu ahal izango duzu berritzea aukeratzen duzun arte edo zure ordainketa-informazioa iraungi arte.

Auto-berritzeak huts egiten badu, zazpi eguneko epea zure harpidetzan gehituko da, zure ordainketa-informazioa eguneratzeko gai izan zaitezen. Grazia aldian zehar, ez duzu ezer galduko zure Google kontuan edo zure uneko biltegiratze planean.

Gmail erabiltzen baduzu eta berritze automatikoa huts egiten badu, zure biltegiratze plana zazpi egunez luzatuko da eta zazpi egun egongo dira zure ordainketa informazioa eguneratzeko. Zazpi egun osagarri horiek erabil ditzakezu zure kontuko espazioa garbitzeko edo biltegiratze-plan berri bat erosteko.

Biltegiratze plana bertan behera utzi edo iraungitzen bada

Biltegiratze-plana bertan behera uzteko edo biltegiratze-planoa iraungitzen bada, biltegiratze-mugak berrerabili egingo dira fakturazio-zikloaren amaieran produktu bakoitzerako. Google Drive-n, Google Argazkiak eta Gmail-eko guztia oraindik ere erabilgarri egongo dira, baina ezin izango duzu sortu edo gehitu ezer biltegiratze librearen muga berrian. Doako biltegiratze-muga gainditu edo gainditzen baduzu:

  • Google Drive:  ezin izango dituzu fitxategiak sinkronizatu edo kargatu, eta Google Drive karpeta eta Nire unitatea arteko sinkronizazioa geldituko da. Oraindik ere Google dokumentuak sortuko dituzu, biltegiratze lekua hartzen ez dutenez.
  • Google Argazkiak: kalitate  handian gordetako argazkiak eta bideoak bakarrik kargatzeko gai izango zara .
  • Gmail : Bidalitako mezuak zure kontuan bidaltzeari itzuliko zaizkio.

Utzi zure harpidetza

Biltegiratze harpidetza bertan behera utzi dezakezu edonoiz.

  1. Joan https://www.google.com/settings/storage helbidera .
  2. Biltegiratzea erosi duzun Google kontuan sartu.
  3. Zure kontua ezkerreko laukian erakutsiko da. Egin klik Cancel planean .
  4. Berrikusi biltegiratze-aldaketak, bertan behera uzteko eta ondoren sakatu  Cancel plan .
  5. Zure harpidetza baliogabetzeko berrespena email bat jasoko duzu. Zure planaren hurrengo hilabetearen hasieran Google Drive, Google Argazkiak eta Gmail-en doako biltegiratze-mailara murriztuko zara.

Itzulketen politika

Google Drive biltegiratze planaren erosketak ez dira itzulgarriak. Erositako biltegiratze kopurua zure harpidedunaren iraupena izango da, bertan behera uzteko erabakitzen baduzu.

 

EBko bezeroentzako informazioa:

Europar Batasunean eginiko erosketa batzuek itzulketa-politiken bat dute:

  • Erositako edukia digitalak, adibidez, aplikazioak, aplikazioak, jokoak, musika edo Google Play-en filmak erosten badituzu, errekurtso estatutua automatikoki uko egiten duzu eta gure itzulketa-erregela estandarrak aplikatzen dira.
  • Google Drive biltegia Google Play zerbitzuan erosten baduzu, erosketa bertan behera uzteko 14 eguneko epean itzulketa osoa jasoko duzu. Erabili inprimaki hau erretiratzeko .
  • Garatzaileei edo beste hirugarren bati zerbitzu bat erosten baduzu, Google Play-en erosten baduzu ere, jarri harremanetan saltzailearekin erretiratzeko eta itzultzeko.

Politika horiei buruzko informazio gehiago lortzeko, ikus Google Play Zerbitzu-baldintzak .

Last modified: Tuesday, 5 December 2017, 11:19 AM