Ez gorde Google Drive fitxategiak babeskopiarekin eta sinkronizarekin sinkronizatzeko

Zure fitxategiak ordenagailutik babeskopiak egin nahi ez badituzu, sinkronizazioa gelditu dezakezu.

Oharra: Google kontua erabiltzen baduzu lana edo ikastetxea erabiliz, Drive-ren fitxategi-fluxua erabili beharko duzu Backup eta sinkronizatu beharrean. Ikasi nola instalatu eta erabili Drive File Stream .

Galderarik baduzu,  galdetu zure administratzaileari .

Deskonektatu kontua

Osoa sinkronizatzeko gelditzeko, zure kontutik atera dezakezu.

  1. Zure ordenagailuan, egin klik Backup eta sinkronizatu botoian Babeskopia eta sinkronizazioa.
  2. Egin klik gehiago eta gero Hobespen gehiago .
  3. Egin klik Ezarpenak atalean .
  4. Egin klik Deskonektatu kontua .
  5. Egin klik Deskonektatu .

Pause edo resume Backup and Sync

Sinkronizazioa behin-behineko gelditzeko, aplikazioa pausatu dezakezu.

  1. Zure ordenagailuan, egin klik Backup eta sinkronizatu botoian Babeskopia eta sinkronizazioa.
  2. Egin klik Gehiago gehiago.
  3. Egin klik Pausa edo Berrekin .

Desinstalatu babeskopia eta sinkronizazioa

Backup eta sinkronizazioa desinstalatu ondoren, fitxategiak drive.google.com gunean ere aurki ditzakezu .

  1. Ireki Finder eta sakatu Aplikazioak .
  2. Arrastatu "Babeskopia eta sinkronizazioa" aplikazioa zakarrontziaren atarian.
  3. Pantailaren goialdean, sakatu Finder eta gero zakarrontzia .

Itzuli Google Drive Mac-era

Google kontua erabiltzen baduzu lana edo ikastetxea erabiliz, agian ezingo duzu babeskopia eta sinkronizazioa erabili. Google Drive Mac for Mac berriro instalatzeko:

  1. Babeskopia eta sinkronizazioa desinstalatu ondoren, berrabiarazi ordenagailua.
  2. Teklatuan, eduki  Aukera .
  3. Goialdean, egin klik Joan eta gero liburutegian .
  4. Ezabatu "Aplikazioak euskarria / Google / Drive" karpeta.
  5. Berrezarri Google Drive Mac-erako .

Backup eta sinkronizazioa desinstalatu ondoren, fitxategiak drive.google.com gunean ere aurki ditzakezu .

  1. Egin klik Hasi eta gero kontrol panelean .
  2. Egin klik programen eta gero programak eta eginbideak .
  3. Egin klik Google eta geroDesinstalatu saioan eta sinkronizatu botoian .
  4. Egin klik Bai .

Last modified: Tuesday, 5 December 2017, 10:49 AM